Acum există un gadget pentru jucătorii de golf, a raportat TechCrunch.

„Cred că supraviețuirea este determinată în parte de dorința de a trăi, de voința de a iubi și de voința de a face lucrurile grele bine în fiecare minut în timpul provocării, durerii și suferinței. Deveniți foarte pasionați de VIAȚĂ și implicați-vă în activități într-un mod care crește VOINȚA și PUTEA VOINȚEI”, i-a spus Twister lui Durkin.

Și pe site-ul său de afaceri, Twist Sport Conditioning, scrie: „Viața este scurtă. Trăiește în fiecare zi. Azi voi da tot ce am, ceea ce păstrez înăuntru îl voi pierde pentru totdeauna”.

Această energie pozitivă de a obține ce este mai bun și de a-i ajuta pe alții să facă același lucru – indiferent de circumstanțe – nu este surprinzător pentru experții noștri de fitness ACE, care au fost inspirați de Twister atunci când lucrează împreună.

Iată ce au avut de spus unii dintre ei:

Jessica Matthews, fiziolog ACE: Peter Twist a avut cu adevărat un impact asupra industriei fitness-ului. Pasiunea lui de a-i inspira pe ceilalți să fie cei mai buni este evidentă nu numai în formarea, educația și programele de calitate pe care le oferă, ci și prin energia sa incredibilă și atitudinea pozitivă.

Pete McCall, fiziolog de exerciții ACE: Pete este un educator talentat căruia îi pasă să-i ajute pe alții să obțină tot ce e mai bun, indiferent dacă sunt clienții săi sau profesioniști de fitness care participă la una dintre prelegerile sale. Pete are întotdeauna o atitudine pozitivă și caută constant noi oportunități de învățare pentru a-și extinde cunoștințele.

Cedric Bryant, Chief Science Officer: Peter Twist este un pionier și inovator în domeniul condiționării performanței sportive, care își împărtășește neobosit cunoștințele și experiența vastă pentru îmbunătățirea celorlalți și progresul domeniului. Mă simt onorat să cunosc un astfel de profesionist desăvârșit și să mă rog la Dumnezeu pentru el în lupta lui.

Ce ai de spus despre Peter Twist? Vă rugăm să lăsați poveștile și cele mai bune urări în secțiunea de comentarii de mai jos.

Vedeta Rihanei, cântecele premiate și fizicul potrivit te pot face să crezi că este destul de mulțumită, dar îi lipsește un atu – fundul ei.

„Lucrez să-mi recuperez fundul”, a spus cântăreața pentru People. „Odinioară era partea mea preferată a corpului, dar acum a dispărut!”

Ei bine, dacă regimul ei obișnuit de antrenament nu îi ajută să-și întărească spatele, Rihanna plănuiește să-și schimbe antrenamentul. Ea a spus că se va concentra pe drumeții, mersul pe eliptică, mersul pe o pantă pe banda de alergare sau călăria.

Sau poate că Rihanna ar trebui doar să urmărească videoclipul cu exerciții de sculptare a fundului de la ACE aici. Expert ACE Fitness Fiziologul de exerciții, Jessica Matthews, a împărtășit câteva dintre exercițiile ei preferate pentru glutei.

Te gândești să-ți sculptezi fundul acum că sezonul bikinilor este chiar după colț?

Credit foto Rihanna: flickr/rihannafentyforumgalerie

Vedeta Rihanei, cântecele premiate și fizicul potrivit te pot face să crezi că este destul de mulțumită, dar îi lipsește un atu – fundul ei.

„Lucrez să-mi recuperez fundul”, a spus cântăreața pentru People. „Odinioară era partea mea preferată a corpului, dar acum a dispărut!”

Ei bine, dacă regimul ei obișnuit de antrenament nu îi ajută să-și întărească spatele, Rihanna plănuiește să-și schimbe antrenamentul. Ea a spus că se va concentra pe drumeții, mersul pe eliptică, mersul pe o pantă pe banda de alergare sau călăria.

Sau poate că Rihanna ar trebui doar să urmărească videoclipul cu exerciții de sculptare a fundului de la ACE aici. Expert ACE Fitness Fiziologul de exerciții, Jessica Matthews, a împărtășit câteva dintre exercițiile ei preferate pentru glutei.

Te gândești să-ți sculptezi fundul acum că sezonul bikinilor este chiar după colț?

Credit foto Rihanna: flickr/rihannafentyforumgalerie

Pierderea în greutate este unul dintre obiectivele de fitness cel mai frecvent citate, așa că nu este surprinzător faptul că mulți dintre oamenii care îi ajută pe oameni să-și ducă cea mai bună viață și să scadă de kilograme s-au luptat și cu greutatea lor. Antrenorul personal și antrenorul de sănătate, certificat de ACE, Lee Jordan, își împărtășește călătoria de a pierde în greutate în care a scăpat de 281 de kilograme și a câștigat o carieră ca profesionist de fitness.

Ce te-a inspirat să vrei să slăbești?

S-ar putea să credeți că starea bruscă de spitalizare timp de câteva zile din cauza simptomelor de obezitate ar fi nebunește și o suspectare a insuficienței cardiace congestive ar face acest lucru. Sau poate că mi se spune că cântăresc prea mult pentru mașina de diagnosticare necesară inimii mele și că va trebui să fiu transportată într-un oraș din apropiere care avea o mașină pe care o foloseau la primate mari care să mă găzduiască pentru un diagnostic corect ar face asta. Sau poate chiar dacă ai fi diagnosticat cu boală pulmonară (BPOC), diabet, hipertensiune arterială și ai avea doi ani de trăit ar face șmecheria. Dar adevărul este că, la peste 450 de lire sterline, m-am întâlnit la o ceașcă de cafea cu iubirea pierdută a vieții mele după 20 de ani care au schimbat curentul acestei lupte cu greutatea pentru mine.

În acea zi, Beth, un antrenor personal certificat de ACE și acum soția mea, m-au văzut pentru prima dată de când ne-am întâlnit la facultate – când aveam 165 de lire sterline – și deși acum eram prins într-un corp de 450 de lire sterline, ea doar m-a văzut pentru mine. Ochii ei nu arătau nimic din mila, șocul, judecata sau disprețul pe care m-am obișnuit să le văd în ceilalți așa cum mă priveau ei. Ochii ei reflectau doar acceptarea mea și vedeau dincolo de corpul meu și în sufletul meu. Asta mi-a dat cu adevărat speranță. Frica și durerea îi pot face pe oameni să înceapă, dar cred că numai speranța îi poate duce la o viață de succes.

Ce ați cântărit cel mai greu și cât cântăriți acum?

Greutatea mea cea mai mare înregistrată a fost de 454 de lire sterline și am 5 picioare și 8 inci înălțime. Am purtat un pantalon cu talie de 72 de inci și o cămașă 7x. Eram conectat la o mașină de oxigen acasă și aveam un rezervor rulant după cum era necesar. Aveam hipertensiune arterială, colesterol ridicat, boli pulmonare (BPOC), apnee în somn și diabet. În prezent cântăresc 173 de lire sterline și continui să slăbesc și să schimb grăsimea corporală cu masul muscular. Și toate bolile de care am suferit au fost inversate, inclusiv BPOC, care trebuia să fie incurabilă.

Ce pași ai luat pentru a începe să slăbești?

Pasul 1: Am schimbat mașina mea nouă și plata asociată cu o mașină veche fără plată și am folosit banii pentru a obține Lap Band, cea mai puțin invazivă intervenție chirurgicală bariatrică disponibilă. Acest lucru nu a implicat nicio redirecționare a interiorului meu sau îndepărtarea unei părți din stomac – a fost pur și simplu o bandă reglabilă care a ajutat la încetinirea procesului de alimentație și a ajuta la sațietate.

Pasul 2:  Am început imediat să fac exerciții. Având în vedere limitarea mea fizică, asta însemna că am început literalmente cu 30 de secunde de mers pe loc. În fiecare zi am adăugat 30 de secunde și am construit încet de acolo. Aproximativ trei luni de la început am putut merge 30 de minute și am început să lucrez cu un antrenor personal certificat de ACE, care avea experiență cu persoanele în vârstă și rănite. Lucrul cu trainerul a fost esențial pentru succesul meu.

Pasul 3: Am lucrat cu un antrenor cu experiență în ghidarea persoanelor cu obezitate morbidă prin gama largă de provocări și stres care adesea vin odată cu realizarea unor astfel de schimbări dramatice în viață.

Cu ce ​​provocări te-ai confruntat pe parcurs?

La fel ca mulți oameni obezi, mi-a fost greu să cred că, deși nu puteam face decât o cantitate infimă de mișcare – 30 de secunde în cazul meu – tot merita. De asemenea, a trebuit să-mi dau seama că, pentru a evita efectul yo-yo de a pierde și a reveni în greutate, chiar a trebuit să-mi schimb viața. Citiți întotdeauna că este vorba despre stilul de viață și asta este adevărat, dar a face acest lucru nu poate fi realizat complet pe cont propriu. Aveam nevoie de mult sprijin și de un coaching solid care să mă ajute să-mi găsesc drumul. O mare provocare pe care am descoperit-o și acum o împărtășesc clienților mei este că nu poți „umple un pahar până nu este golit”. Cu alte cuvinte, pentru a face cu adevărat o schimbare adevărată a stilului de viață, a trebuit mai întâi să-mi „golesc paharul”, ceea ce înseamnă să renunț la utilizarea alimentelor în anumite moduri (ca recompensă sau pentru a combate plictiseala, de exemplu). De asemenea, a trebuit să încetez să mai folosesc mâncarea ca însoțitor înainte de a putea adăuga noi comportamente sănătoase, cum ar fi relaxarea prin yoga, răsplătirea intrând într-o cursă cu adevărat cool precum 5k etc. Pentru ca acest pod critic să fie trecut, „paharul” nostru trebuie să să fii goală o vreme și știu cât de înfricoșător și de inconfortabil poate fi.

În ce moment ai decis că vrei să devii profesionist în fitness?

Datorită experienței mele de coaching al altora și de dezvoltare a programelor de formare în lumea corporativă, atât Beth, cât și Mariana – primul meu antrenor personal certificat de ACE – mi-au sugerat că într-o zi voi fi un antrenor excelent și un antrenor de sănătate. Mi s-a părut o fantezie ridicolă la acea vreme, chiar și după ce am scăpat 150 de kilograme, știind că încă cântărim puțin peste 300 de lire. După ce am slăbit aproximativ 200 de lire sterline și am terminat primul meu curs de 5 km și triatlon (care este o poveste întreagă în sine), am început să mă gândesc mai serios să devin certificat și să încep să-mi folosesc propria călătorie pentru a crea un program care ar putea fi folosit de alte persoane. persoanele cu obezitate morbidă să-și găsească libertatea.

Considerați că propria călătorie de slăbire v-a ajutat să vă relaționați mai bine și să vă conectați mai bine cu clienții dvs.?

O mie la sută da! Acest lucru este valabil mai ales în relația cu oamenii care sunt obezi morbid, dar a fost, de asemenea, foarte util și cu rulotele mele non-obeze. Mulți oameni vin în tabără cu multă frică și îndoieli cu privire la lucruri precum flotări sau alergare. Pot să-i ghidez mai ușor către succes, combinând cunoștințele dobândite prin antrenamentul ACE, împreună cu propria mea experiență personală de a nu reuși odată să fac o singură flotări și abia mergeam până acum să fac 50 de flotări și să alerg. semi-maratoane. Programul pe care l-am conceput se numește „30SecondsToVictory” și s-a dovedit a fi de succes cu oamenii care trebuie să slăbească 100 de lire sterline sau mai mult. Primul meu „client” a fost sora mea, care a slăbit aproape 240 de lire sterline și acum îmbrățișează o viață liberă, având cândva aproape 420 de lire sterline. Continui să lucrez cu alții care au slăbit între 100 și 160 de lire sterline și încă scad. Recent, am fost rugat de un coleg de sănătate certificat de ACE să-l ajut cu un client care are peste 400 de lire sterline, pentru că știa că sunt capabil să relaționez și să mă conectez mai eficient datorită experiențelor noastre comune.

Ce sfaturi ai pentru cineva care se luptă cu greutatea lui?

Este important să înțelegeți că a pierde în greutate – indiferent dacă 20 de lire sau 200 de lire – nu înseamnă să faci lucruri extraordinare. În schimb, este vorba despre a face lucruri obișnuite zilnic. Încearcă să te îndepărtezi de gândirea „totul sau nimic” care duce la gânduri precum: „Ei bine, am mâncat o felie de tort la petrecerea de naștere de la birou, deși nu ar trebui, așa că toată ziua este împușcată și aș putea la fel de bine. Ei bine, ieși la pizza și înghețată” sau „Am ratat două zile de tabără de pregătire săptămâna aceasta, așa că aș putea la fel de bine să dorm și să mă încep luni.” Cheia succesului este acțiunea! Începe astăzi cu tot ce poți – chiar și cel mai mic pas către viitorul tău te aduce mai aproape de noua ta viață.

Care sunt cele mai bune trei sfaturi ale tale pentru a pierde în greutate și a nu o pierde?

Sfatul #1: Faceți mișcare la prima oră dimineața, deoarece am constatat că vă pregătește pentru succes și aduce beneficii fiziologice și psihologice semnificative, care vor avea un „efect de halo” în restul zilei.

Sfatul #2: Aveți un plan alimentar – asta înseamnă pregătire – care să se bazeze nutrițional pe obiectivele dvs., nu doar un plan bazat pe calorii.

Sfatul #3: Decideți-vă acțiunile în prealabil în jurul „zonelor alunecoase”, cum ar fi picnicuri, cina cu prietenii, mersul la film, vacanțele, călătoriile de afaceri, petrecerile de ziua de naștere pentru copiii dvs. și exercițiile în weekend. Aceasta înseamnă să vă definiți planul, să-l notați și să-l împărtășiți cu antrenorul sau persoana de responsabilitate, astfel încât să știți ce veți face și/sau mânca înainte de eveniment.

Nu numai că numărul de gadgeturi de fitness crește, dar și cele mai noi devin mai inteligente și specifice sportului. Acum există un gadget pentru jucătorii de golf, a raportat TechCrunch.

Motorla Mobility, Inc. a prezentat joi MOTOACTV Golf Edition. Potrivit unei declarații a Motorola Mobility, utilizatorii își pot urmări distanța până la verde și la pericole, ținând evidența tabelelor de punctaj, a cluburilor și a statisticilor cheie. Este un caddy virtual pe încheietura mâinii tale.

Dispozitivul va sincroniza, de asemenea, runde wireless la MOTOACTV.com, unde jucătorii de golf își pot studia jocul, cum ar fi vizualizarea arcului de zbor al mingii și vedea alte detalii ale loviturilor.

Motorola Mobility a încheiat un parteneriat cu Bubba Watson, de trei ori câștigător al PGA Tour, care a oferit noului gadget recenzii pozitive.

„Noua ediție de golf a MOTOACTV are caracteristici care permit jucătorilor să ia decizii mai bune pe teren”, a spus el. „De la războinicii din weekend care încearcă să găsească distanța până la spatele terenului până la marii jucători de golf care doresc să-și analizeze jocul și să-și împărtășească statisticile cu prietenii, MOTOACTV ajută la îmbunătățirea scorurilor și face jocul mai plăcut.”

Motorola a introdus de fapt MOTOACTV anul trecut, așa că dacă obțineți Golf Edition, dispozitivul va avea caracteristicile sale obișnuite. Golf Edition poate fi precomandată online la Motorola sau Amazon pentru 299,99 USD și va începe livrarea pe 1 aprilie.

Acum vă puteți îmbunătăți cu adevărat jocul de golf, iar dacă sunteți interesat să obțineți un antrenament grozav pe teren, vedeți aceste exerciții de golf. Sau dacă sunteți sceptic cu privire la cât de mult vă poate ajuta un dispozitiv să vă îmbunătățiți, aflați cu adevărat cum puteți – sau cum puteți ajuta un client – ​​să aplicați un program cuprinzător de condiționare a golfului pentru a vedea îmbunătățiri cu adevărat. 

Veți folosi acest gadget? Și crezi că ar ajuta?

Consultați videoclipul Motorola Mobility pentru mai multe detalii:

CrossFit este un program intens de exerciții care include exerciții dinamice, cum ar fi sărituri pliometrice și ridicări olimpice, folosind echipamente netradiționale de haltere, cum ar fi kettlbell, saci de nisip, sisteme de suspensie sau unelte umplute cu apă. Programul este structurat în așa fel încât participanții sunt provocați să facă un anumit număr de repetări într-un antrenament într-un interval de timp specific; participanții la CrossFit mai avansați vor concura unul împotriva celuilalt pentru a vedea cât de repede pot finaliza antrenamentul zilnic și își vor posta rezultatele pe site-ul web CrossFit. 

Datorită intensității și acțiunii musculare explozive a exercițiilor dintr-un program de antrenament CrossFit, există multe beneficii pentru pasionatul mediu de exerciții fizice; cu toate acestea, intensitatea exercițiilor care oferă beneficii ar putea crește și riscul de rănire dacă nu este făcută corect. Înainte de a începe un program de CrossFit, lucrați cu un antrenor personal pentru a afla cum să efectuați mișcările necesare antrenamentului. O persoană ar trebui să dezvolte mai întâi mobilitatea articulară necesară (în special la glezne, șolduri și umeri), precum și stabilitatea articulațiilor (în special în regiunea centrală) pentru a învăța cum să efectueze eficient mișcările de articulare a șoldului, ghemuit, împingere, tragere și rotație. Exercițiile explozive și pliometrice dintr-un program de antrenament CrossFit necesită prelungirea și scurtarea rapidă a mușchilor, astfel încât, dacă un participant nu își face timpul pentru a dezvolta mai întâi flexibilitatea și abilitățile de mișcare prostaline plafar necesare, articulațiile ar putea să nu permită o gamă completă de mișcare care ar putea afectează țesutul muscular și provoacă o rănire.

Multe beneficii ale antrenamentului CrossFit se datorează intensității exercițiilor. Exercițiile de mare intensitate, bazate pe putere, sunt eficiente pentru arderea unui număr mare de calorii într-o perioadă scurtă de timp, îmbunătățând simultan fitness-ul aerobic și promovând hormonii anabolizanți precum testosteronul, HGH și IGF-1, care sunt responsabili de creșterea musculară și pot de fapt au efect anti-îmbătrânire. CrossFit este un program de antrenament excelent și este o modalitate excelentă pentru pasionatul de exerciții cu experiență de a adăuga intensitatea și diversitatea atât de necesare programului său; cu toate acestea, nu este un program recomandat pentru persoanele care abia încep să facă mișcare sau revin după o pauză lungă.